Elizabeth Cohen

Mobirise
Create awesome websites!

Ballarina professional, coreògrafa, i amb experiència internacional als Estats Units, Sud-amèrica i Europa.
Neix a Chicago, als EUA, i comença els seus estudis de ballet a l'edat de 8 anys amb Larry Long i Dolores Lipinski al Civic Ballet of Chicago, continuant amb programes formatius de l’ABT de Nova York, Houston Ballet, The Harid Conservatory, Ballet Chicago, entre altres.

L’Elizabeth es gradua en Belles Arts al Conservatori Superior de Música de la Universitat de Cincinnati sota la direcció de Jiang Qi i Deirdre Carberry. El seu repertori inclou Balanchine's Walpurgisnacht, Myrtha a Giselle, rols de solista a Paquita, i papers originals a estrenes mundials de Jiang Qi.

Cohen ha ballat amb el Ballet San Antonio, on hi rep el paper principal a la Ventafocs de O.B. el Ben Stevenson. Més tard amb Madison Ballet, obté rols inclosos en el 2on i el 3r tema del Pas de Deux a The Four Temperaments de Balanchine, Dew Drop i Mirliton Divertissement a The Nutcracker, la fada d'estiu a la Ventafocs, papers originals de General McArthur Hambrick i Jacqueline Stewart i On the Surface.

El 2015, s’incorpora com a solista principal al Ballet Nacional del Perú, dirigit per Jimmy Gamonet de los Heros, on assumeix papers com el de Polimnia i Terpsichore d'Apollo a la primera producció del país de Balanchine, així com altres rols principals i solistes del repertori de la companyia.

A més de ser dalt l'escenari, la Elizabeth s'ha embarcat a desenes de projectes paral·lels centrant-se en treballs específics al costat de fotògrafs, coreògrafs, pintors, músics, arquitectes i d'altres. Continua col·laborant per mitjans multimèdia amb artistes en un intent d'abastar totes les dimensions del nostre món artístic per obtenir un resultat dinàmic i multidimensional.


Cohen ha actuat com a ballarina convidada al Ballet Austin, Dayton Ballet, Ballet Latino de San Antonio, Kentucky Ballet Theatre, Ballet Theatre Midwest, i ha tingut l'oportunitat de treballar i aprendre d'artistes com ara Vivi Flindt, Frederic Franklin C.B.E, Bruce Marks, Maria Calegari, Daniel Duell, Janie Parker, Stephen Mills, Elyse Borne i Jimmy Gamonet de los Heros.

Ha destacat també pel seu caràcter emprenedor i aposta incondicional també aquí a casa nostra essent part fundadora del Ballet de Barcelona i participant tant en la seva direcció executiva com artística defensant sempre la dignitat del ballarí. Així mateix, és part promotora d’aquesta nova iniciativa basada en els nous valors de la dansa apresos al llarg de la seva carrera.

Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise
Mobirise
Create awesome websites!

Contacte

comunicacio@balletcontemporani.cat
+34 656 84 68 14
Terrassa (Barcelona)The website was started with Mobirise website template