Ballarins

Mobirise
Create awesome websites!

Namur, Bèlgica. Florine comença la seva formació de dansa a De! Kunsthumaniora Wilrijk, del 2008 al 2009. Posteriorment inicia la seva formació a la Royal Ballet School d'Anvers on es gradúa el 2014. Per a millorar la seva formació, Florine inicia el 2015 una llicenciatura en dansa a la Universitat d'Arts Escèniques de Frankfurt, la qual ha finalitzat aquest darrer any. Florine ha format part de l'Académie Européenne des Arts-Sciences-Lettres de Paris, del Ballett Koblenz (Alemanya), i de DART Dansi Company (Budapest) participant al seu programa de dansa professional DSP. Florine és una ballarina molt versàtil i curiosa amb experiència en ballet clàssic, pointe work, dansa contemporània, dansa moderna, dansa folklòrica, improvisació de contacte i composició. El seu repertori inclou papers a El Llac dels Cignes, La Bayadère, Paquita, i Els Sylphides. Ha treballat també amb coreògrafs com Stephen Thoss, Johannes Wieland, Stephanie Thiersch Mouvoir, Menghan Lou, Georg Reischl, Ayman Harper, Dieter Heitkamp, i Cameron McMillan entre altres. Florine es defineix com a ballarina apassionada i està molt entusiasmada per formar part del nou treball i naixement del Ballet Contemporani de Catalunya

Florine Boland | Ballarina

Mobirise
Create awesome websites!

Göteborg, Suècia. Es va formar en el Royal Swedish Ballet School a Estocolm, Suècia, on duran l'últim any fou ascendida a aprenent a la companyia, el Royal Swedish Ballet. Al llarg de la seva formació ha treballat amb coreògrafs com Marc Ribaud, Oliver Dubois, Betina Marcolin i Eytan Sivak, entre d’altres. Després de graduar-se, s’incorpora com a ballarina a produccions d'òpera com Orfeus & Eurydike de la Confidencen, al Teatre Ulriksdals Slottsteater d’Estocolm. També, com a ballarina, ha participat en altres produccions d'òpera com Tannhäuser de la Companyia Nacional d'Òpera i Ballet d'Holanda, i Eugene Onegin a l'Òpera i Ballet Nacional de Noruega. El seu repertori inclou obres de Christof Loy (Eugen Onegin), Alexander Höglind (Fragile Connection), Gieorgji Puchalski (Tannhäuser), Betina Marcolin (Orfeus i Eurydike), Per Isberg (The Nutcracker), Sharon Eyal (Half Life), Ana Laguna (Mats Ek), Oliver Dubois ( De L’Origine), Marc Ribaud (Shpiel És) i Eytan Sivak (Aventine). En el seu temps lliure el dedica a la lectura, la fotografia i gaudir de la natura.

Matilda Gustafsson | Ballarina

Mobirise
Create awesome websites!

Natural de Vitòria. Als 14 anys comença la seva formació en ballet al Conservatori de dansa de José Uruñuela. Als 18 completa la seva formació en dansa clàssica a la Ballettakademie Hochsule fur Music und Theatre de Munic (Alemanya). Després de 3 anys treballant en profunditat la dansa clàssica i la dansa contemporània, es gradua obtenint el Bachelor of Arts passant seguidament a incorporar-se professionalment al cos de ball del South Bohemian Ballet de la República Txeca (temporada 2018-2019). La temporada següent 2019-2020 passa a formar de la companyia Dantzaz de San Sebastian i des de l’agost del 2020, membre del Ballet contemporània i de Catalunya.

Diego Urdangarin Ferreira | Ballarí

Mobirise
Create awesome websites!

Pamplona. A l’edat de 5 anys s’inicia en els estudis de dansa clàssica a l’Escola de Paula Gutiérrez i més endavant a l’Escola de Dansa de Navarra on comença també a rebre formació en dansa contemporània. No és fins els 17 anys que es decideix a encaminar la seva carrera com a ballarí començant la seva formació al Conservatori Professional de Dansa de Riba-roja de Turia (València) i més endavant al Malandain Ballet de Biarritz (França), Professionalment ha format part de la Elephant in the Black Box Junior Company a Madrid. El seu repertori inclou rols de Ballet com La Filla del Faraó, Quixot, l'òpera Dido & Enees, i The Nutcracker amb el Ballet Nacional de Geòrgia. Ha ballat coreografies de Marco Goecke (Nichts), Francesco Vecchione (Siuk), i Jean Philippe Dury (Fado de Retorn, Romeo & Juliette, Hidden Beauties). Es trasllada a Catalunya per formar part del Ballet Contemporani de Catalunya al 2020.

Nabar Martinez Landa | Ballarí

Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise
Mobirise
Create awesome websites!

Contacte

comunicacio@balletcontemporanicatalunya.cat
+34 656 84 68 14
Terrassa (Barcelona)Mobirise web software - More