Mobirise
Create awesome websites!Maria Torrents | Ballarina

Natural de Barcelona. Es va formar com a ballarina en l’especialitat de dansa contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona. Seguidament es va incorporar a IT Dansa, on va treballar el repertori de coreògrafs reconeguts com Ohad Naharin, Alexander Ekman i Sidi Larbi Cherkaoui entre d’altres.

La seva carrera com a ballarina freelance comença el 2014, alternant-la amb la docència i col·laborant amb companyies europees com Phase Zero Productions, Berlin Expat Theater, Tanzspeicher Würzburg i coreògrafs independents com Jordi Fàbregas i Masha Gurina. Així mateix ha desenvolupat el seu propi treball coreogràfic "NomenNescio" en col·laboració amb la Nicole Michalla, peça seleccionada per a participar en la Premiere 19' Residency als països Bàltics el juliol de 2018.

Durant el 2020 ha treballat en la gran producció "Very Very Slightly" de l'Eulàlia Bergadà, una coproducció del Mercat de les Flors i el Teatre Principal de Mallorca.

Mobirise
Create awesome websites!


Marta Otano | Ballarina


Nacuda a Barcelona, s'ha format a l'Institut del Teatre en les especialitats de dansa clàssica i contemporània i al Centre de Dansa de Catalunya.

Actualment és participant del programa d'alt rendiment PAR en Dansa promogut pel Centre Cultural Terrassa i que compagina amb la seva primera experiència a una companyia professional.

La Marta és una jove ballarina que destaca per la seva gran qualitat tècnica clàssico-contemporània. Tot i la seva jove edat, ha adquirit una rellevant experiència a escenaris al llarg la seva intensa formació assumint tant rols principals com de cos de ball.

Mobirise
Create awesome websites!


Emmanuel Dobby | Ballarí

Nascut en Bordeaux, Emmanuel Dobby es forma com a ballarí al Junior Ballet d'Aquitània. Seguidament s’incorpora a la companyia per a joves ballarins Dantzaz Konpania (ES), treballant amb coreògrafs com Itzik Galili, Eric Gauthier, Likas Timulak, Jacek Przybylowicz, Hilde Koch ... entre d'altres.

El 2013, s'uneix a l'Staatstheater Darmastadt (DE) sota la direcció de Mei-Hong Lin.

A partir de Febrer 2014, és membre de la companyia Habemus Corpus (ES) sota la direcció de Miquel G. Font, ballant en diverses produccions com 0,1234 (Full Evening), Tempo [no] Tempo, Teen Time Gone, Aire. Assumeix també en la companyia el paper d'assistent.

Des de 2017, treballa també amb altres companyies a França com la companyia Lychore, i la companyia Estelle Danvers (produccions: Kenavo, Be Bach, La Reine Transparent ...). S'uneix a la companyia The Artist en 2020, assumint el paper de solista principal en les produccions Lafayette i Baudelaire.


Ballarí multidisciplinari, evoluciona també en el món de l'espectacle d'entreteniment ballant al Cabaret Li Grain d'Folie, o amb les companyies Spirit Spectacles i Troupe Alaia. És també repetidor per a la companyia Magic Dreams Events.

Mobirise
Create awesome websites!


Nabar Martinez Landa | Ballarí


Pamplona. A l’edat de 5 anys s’inicia en els estudis de dansa clàssica a l’Escola de Paula Gutiérrez i més endavant a l’Escola de Dansa de Navarra on comença també a rebre formació en dansa contemporània.

No és fins els 17 anys que es decideix a encaminar la seva carrera com a ballarí començant la seva formació al Conservatori Professional de Dansa de Riba-roja de Turia (València) i més endavant al Malandain Ballet de Biarritz (França), Professionalment ha format part de la Elephant in the Black Box Junior Company a Madrid.

El seu repertori inclou rols de Ballet com La Filla del Faraó, Quixot, l'òpera Dido & Enees, i The Nutcracker amb el Ballet Nacional de Geòrgia. Ha ballat coreografies de Marco Goecke (Nichts), Francesco Vecchione (Siuk), i Jean Philippe Dury (Fado de Retorn, Romeo & Juliette, Hidden Beauties). Es trasllada a Catalunya per formar part del Ballet Contemporani de Catalunya al 2020.

Mobirise
Create awesome websites!Pau Altimira Marfà | Ballarí

Nascut a Sabadell. S'inicia en la disciplina de la dansa a l'escola Sagrada Familia i Na Marta Dansa, ambdues de Sabadell. Als 15 anys ingressa a l'Institut del Teatre de Barcelona formant-se professionalment en l'especialitat de dansa clàssica i posteriorment s'incorpora al programa d'alt rendiment PAR en Dansa de Terrassa liderat per R. Castellanos i M.G. Font, on adquireix nous coneixements i experiència fins a convertir-se en un ballarì versàtil, dotat d'una gran tècnica i qualitat interpretativa.

La seva experiència l'ha portat a trepitjar escenaris com el Gran Teatre del Liceu o el Teatre Auditori de Sant Cugat, defenent rols principals en produccions clàssiques com El Trencanous, Raymonda , Jockey Dance o Jewels - Esmeralds , entre d'altres, com també formant part de noves creacions neo-contemporànies com Bolero o Coppèlia de Miquel G. Font. Paral·lelament a la seva carrera com a ballarí, Altimira estudia Humanitats i exerceix també de modelatge per fotografia, videoclips, publicitat, etc., i com a escriptor en el seu primer poemari.

Entrant en contínua recerca i creixement propis com a artista i formant-se amb una sòlida base de tècnica clàssica i contemporània, s'incorpora al BCC com a ballarí professional el setembre de 2021.


Mobirise
Create awesome websites!


David Serrano | Ballarí


Nascut a Barcelona.
Descobreix la dansa a través de les arts marcials i decideix formar-se com a ballarí.


Finalitzats els seus estudis de dansa clàssica a l'Institut de Teatre, entra seguidament a formar part de l'elenc de companyies nacionals i internacionals com Vision of Dance en el seu tour asiàtic, LaMov de Víctor Jiménez a Saragossa i Metamorphosis Dance d'Iratxe Ansa i Igor Bacovich.


Durant la seva trajectòria ha interpretat peces d'Iratxe i Igor, Sharon Fridman, Itzik Galili, Luisa Maria Arias, Francisco Lorenzo, La Macana, Alessio Atanasio i Kirill Radev entre d'altres.
A més de la seva trajectòria com a intèrpret David treballa en projectes propis com a coreògraf.

Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise
Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise

Contacte

info@balletcontemporani.cat
+34 656 84 68 14
Terrassa (Barcelona)This page was created with Mobirise templates