Xoc Anti-Tempo

MU-Dansa

És la primera producció amb què el nou Ballet Contemporani de Catalunya es va estrenar el passat 2 d’octubre de 2020 al Teatre Fortuny obrint la temporada 2020-21 de l’Associació de Concerts de Reus i commemorativa del seu centenari, per seguir amb una gira a diverses ciutats catalanes: Arenys de Mar, Barcelona, Terrassa, Sitges i Mollerussa.

Mobirise
Create awesome websites!

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Artística: Miquel G. Font
Direcció musical: Ignasi Prunés
Coreografia: Miquel G. Font


Música : Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig Van
Beethoven, Jules Massenet, Camille Saint-Saëns, Franz Schubert, The Carpenters, Pietro Mascagni,
Benjamin Britten, Eurythmics, Arvo Pärt


Quartet Ad libitum: Ignasi Prunés, Jordi Montoliu, Carlota Novell i Sergi Miró


Durada: 75 minuts 

Mobirise
Create awesome websites!

MU-Dansa és el primer programa amb què la nova companyia s'ha estrenat aquest octubre de 2020 a diverses ciutats catalanes: Reus, Arenys de Mar, Barcelona i Terrassa. Una primera gira amb la qual es vol donar a conèixer a tot el territori català amb l’objectiu d’integrar-se en els seus espais artístics i culturals.

Xoc Anti-Tempo és la peça principal i que es configura com un homenatge a la dansa que posa en relleu l’evolució d’aquest art al llarg de la seva història, començant pel clàssic més pur fins a la “dansa teatre”, creuant les eres del neoclàssic, del modern i el contemporani, i remarcant avui la seva actual convivència, el que reflecteix en la nostra societat la reivindicació constant cap a

l’acceptació plena de la diversitat i la llibertat d’expressió.

5 ballarins i 4 músics (quartet de corda) són els protagonistes en aquesta primera mostra de la nova companyia, davant una motivació inequívoca de poder retornar als orígens i raons de ser de la dansa i poder entendre la gran diversitat d'estils que la configuren. La dansa neix com una necessitat imperiosa de moviment que l'home experimenta en sentir la música o els sons rítmics o de la mateixa natura, els quals l'estimulen quasi instintivament.  

Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise

Ignasi Prunés | Director musical

Va iniciar els estudis musicals als 8 anys, al Conservatori de Terrassa tenint com a professor el conegut violoncel·lista català Joaquim Alabau. + info

Mobirise

Miquel G. Font | DIRECTOR artístic i coreògraf 

Natural d'Arenys de Mar, va ballar en diverses companyies com Béjart Ballet Lausana (Suïssa), entre d'altres.. + info

Mobirise
Create awesome websites!

Jordi Montoliu (violí), Carlota Novell (violí) i Sergi Miró (viola)
i l'Ignasi Prunés (Violoncel) conformen el quartet.
Els 4 integrants compten amb una formació a grans conservatoris nacionals i internacionals a la vegada d’una destacada carrera i experiència professional.

Quartet Ad libitum

Mobirise
Create awesome websites!

El ballarí del BCC adopta una versatilitat que va més enllà de ballar, disposant-lo també per crear, interpretar i assumir un protagonisme personalista dins la formació.

Un ballarí que creix i fa créixer a un públic avui encara segmentat pels estils i al qual es vol satisfer en conjunt, ja que la realitat d’avui s’encamina a l'originalitat, la innovació, la diversitat, essent possible tot el que un vol expressar i, per tant, lliure d’utilitzar acuradament totes les tècniques que té al seu abast i experimentar fins a trobar la fórmula idònia per transmetre el que sent.

Mobirise
Create awesome websites!

Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise
Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise

Contacte

info@balletcontemporani.cat
+34 656 84 68 14
Terrassa (Barcelona)Mobirise
Create awesome websites!

The website was designed with Mobirise